Λίγα λόγια για το prosklisi.gr

 

Το prosklisi.gr δημιουργήθηκε τον Αύγουστο του 2008 με σκοπό να επαναπροσδιορίσει τον τρόπο με τον οποίο επικοινωνούμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα τα σημαντικότερα ή λιγότερο σημαντικά γεγονότα της ζωής μας. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια πρόσκληση η οποία εκτός από ένα απλό κείμενο θα περιέχει τη δική σας αισθητκή, τη μουσική που θα επιλέξετε, τις εικόνες ή το video που θα μας στείλετε και όλα όσα θα θέλατε να πείτε και να δείξετε στους καλεσμένους σας. 

Η ηλεκτρονική πρόσκληση, είναι ένα έγγραφο πλούσιο σε περιεχόμενο, στο οποίο ο διοργανωτής μιας εκδήλωσης έχει τη δυνατότητα να συμπεριλάβει κέιμενα, μουσική, φωτογραφίες, video, χάρτες, κτλ. Ο παραλήπτης, έχει στην διάθεσή του την πρόσκληση οποιαδήποτε στιγμή, από οποιαδήποτε συσκευή, ενώ έχει την δυνατότητα να επικοινωνήσει άμεσα με τους διοργανωτές.

Τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά των πρόσκλήσεων που προσφέρει το prosklisi.gr είναι τα εξής:

1. Το προσκλητήριο μπορεί να περιέχει όσες σελίδες χρειάζεστε για να πείτε και να δείξετε όλα όσα θα θέλατε στους καλεσμένους σας!

2. Το προσκλητήριο είναι διαθέσιμο ανά πάσα στιγμή και από οποιοδήποτε συσκευή π.χ. υπολογιστή, smart phone, tablet, κτλ

3. Περιέχει διαδραστικούς χάρτες και οδηγίες για τη μετάβαση προς τις τοποθεσίες της εκδήλωσης

4. Επιλέγετε τη μουσική που εσείς θέλετε να συνοδεύει την πρόσκλησή σας

5. Μπορείτε να προσθέσετε τι δικές σας φωτογραφίες ή ακόμα και video!

6. Περιέχει βιβλίο ευχών.

7. RSVP ή όπως αλλιώς θα το λέγατε "Répondez s'il vous plaît" ή ακόμα πιο απλά: οι καλεσμένοι σας μπορούν να δηλώσουν αν θα παρευρεθούν, και να ενημερωθείτε άμεσα για την απάντησή τους!

8. Η αποστολή είναι δωρεάν ανεξάρτητα με τον αριθμό των καλεσμένων ή τον αριθμό των αποστολών...!

9. Προσαρμόζεται πλήρως στις ανάγκες σας, προσθέτοντας, αφαιρώντας ή τροποποιώντας οποιαδήποτε από τα παραπάνω χαρακτηριστικά επιθυμείτε.

10. Είναι οικονομικό. Το κόστος είναι συγκεκριμένο και δεν εξαρτάται από τον αριθμό των αποστολών.

Και φυσικά αν θέλετε να στείλετε έντυπα προσκλητήρια, μπορείτε να επιλέξετε τη ποιότητα του χαρτιού, τις διαστάσεις της πρόσκλησης και εμείς θα αναλάβουμε να σας στείλουμε των αριθμό των προσκλήσεων που έχετε επιλέξει.

Στο prosklisi.gr πιστεύουμε ότι η επικοινωνία είναι μια επέκταση του προσωπικού στυλ, για το λόγο αυτό σας βοηθάμε να δημιουργήσετε προσκλήσεις που αντανακλούν την ατομική σας αισθητική, σας προσφέρουμε σχέδια που προσαρμόζονται στις ανάγκες σας και εργαλεία που κάνουν εύκολη την επικοινωνία με τους καλεσμένους σας, είτε πρόκειται για ένα πάρτυ είτε για το σημαντικότερο γεγονός της ζωής σας. 
​prosklisi.gr
Ελβετίας 7Γ
Αγία Παρασκευή, ΤΚ 15342
Τηλ: (211) 770 5232 Fax: (211) 770 5233